Conf.univ.Dr. Oana Lianu - Comisia de concurs, Festivalul National Tribut valorilor culturale romanesti

Perioada desfăşurării concursului: 2 septembrie – 28 noiembrie 2013
Organizatorul Festivalului Fundatia Celibidache
www.fundatia-celibidache.com
www.romanipentruolume.ro
02.09.2013

Concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” este un concurs naţional şi reprezintă a treia etapă a campaniei naţionale de responsabilitate socială „Români pentru o lume”, ce îşi propune să promoveze valorile naţionale şi să încurajeze tânăra generaţie în a-şi urma visul, indiferent de segmentul cultural în care activează. Concursul se va desfăşura online pe website-ul campaniei www.romanipentruolume.ro şi pe pagina de Facebook „Români pentru o lume”. Înscrierea în acest concurs oferă tinerilor români, orientaţi către cultură, oportunităţi prin care aceştia: pot fi descoperiţi, pot înregistra debut artistic, pot fi promovaţi, pot performa, pot primi burse care să le asigure progresul necesar în a deveni viitorii reprezentanţi ai culturii româneşti.

Concursul îşi propune să contribuie la crearea unei noi imagini a României, o imagine construită în timp, pe un sistem corect de valori, ce inspiră încrederea că succes este un cuvânt care defineşte naţiunea noastră. Acest concurs, fără precedent, este organizat la nivel naţional, în scopul de a descoperi în tânăra generaţie noi valori ce vor fi susţinute să performeze şi să devină noii reprezentanţi ai culturii româneşti.

Perioada desfăşurării concursului: 2 septembrie – 28 noiembrie 2013. Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice, cetăţeni români, rezidenţi în România sau în alte ţări, având în momentul înscrierii vârsta maximă de 25 ani. Înscrierea în concurs se va face în perioada 2 septembrie – 14 octombrie 2013.

www.fundatia-celibidache.com

 

eveniment

Recital extraordinar si membru al juriului

Festivalul National de Folclor Meleaguri brancusiene

Centru cultural Baia de Fier, Gorj

29-31 Martie 7 pm

 

                                                                                                   

 

 

 

DreamFactory