Concert extraordinar Palatul de Justitie Bucuresti

Oana Lianu a sustinut un concert extraordinar in organizarea Fundatiei Renasterea, cu ocazia Iluminarii in roz, eveniment simbol impotriva cancerului de san. Artistei i s-a acordat Diploma de recunoştinţă  pentru sprijinul acordat Fundaţiei Renaşterea.
01.10.2011

         Fundaţia Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură în parteneriat cu Asociaţia Magistraţilor din România a organizat cea de-a XI-a ediţie a evenimentului ''Iluminare în roz'' - simbol al luptei împotriva cancerului de sân, eveniment care  a avut loc sâmbătă, 1 octombrie la Bucureşti. Palatul de Justiţie a fost îmbrăcat în culoarea speranţei, sub sloganul ''Dreptul la informare, dreptul la sănătate''. În fiecare an, la 1 octombrie, se ilumineaza în roz o clădire reprezentativă, pentru a le reaminti femeilor că prin informare, prevenţie şi control medical anual cancerul de sân poate fi învins. Gazdele evenimentului au fost Andreea Esca, ambasador al fundaţiei, alături de preşedintele si fondatorul fundatiei, Mihaela Geoana, şi vicepreşedintele acesteia, Cristiana Copos.

           Celor peste 300 de invitaţi - personalităţi din lumea medicală, juridică, academică, artistică, numeroşi susţinători ai fundaţiei - li s-a oferit în incinta Palatului de Justiţie un moment muzical de excepţie  susţinut de conf. dr. Oana Lianu, într-un cadru pictural deosebit aparţinând pictorului şi poetului Ion Avram Dunăreanu. Artistei Oana Lianu i s-a acordat cu prilejul acestui eveniment simbol Diploma de recunoştinţă  pentru sprijinul acordat Fundaţiei Renaşterea.

          Doresc să mulţumesc Fundaţiei Renaşterea pentru onoarea de a mă număra printre ambasadorii culturali  în lupta  împotriva cancerului mamar.
    
 

eveniment

Recital extraordinar si membru al juriului

Festivalul National de Folclor Meleaguri brancusiene

Centru cultural Baia de Fier, Gorj

29-31 Martie 7 pm

 

                                                                                                   

 

 

 

DreamFactory