Recital Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau 17 pm

Zilele Scolii de Arte Zalau
04.11.2016

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va avea loc vineri, 4 noiembrie, un spectacol aniversar extraordinar Grigore Grigoruţ- o viaţă în slujba muzicii.

Evevnimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Consiliului Județean Sălaj, cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău, al Casei Municipale de Cultură Zalău și al Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Invitati : Corul „Sfânta Familie” al Parohiei Greco-Catolice „Sfânta Familie” Zalău; Sergiu Chirilă, Marian Boboia, Mihai și Cristina Toader; „Folclorica”: Oana și Ion Lianu, Ștefan Ioanovici, Dorel Ciobanu; Ansamblul artistic profesionist „Porolissum” Zalău, Mariana Deac și Dumitru Fărcaș.

Evenimentul are loc în cadrul manifestării Ziua Școlii Populare de Arte și Meserii, secție a CCAJS condusă de prof. Grigore Grigoruț în perioada 2010 - 2016, după o activitate de o viață în slujba muzicii la Zalău, ca dirijor de coruri și orchestre și, nu în ultimul rând, de profesor la școala populară.

Spectacolul va avea loc vineri, 4 noiembrie 2016, de la ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Intrarea este gratuită, pe bază de invitații care se pot procura de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

eveniment

PREMIILE KIWANIS ART - Ionica Lianu Popa

Recital Ionica si Oana Lianu

Hotel Continental Oradea

20 Octombrie

 

                                                                                                   

 

 

 

DreamFactory